powered by Logo Pizzeria Prestiż Koziny Łódź
Witamy serdecznie - Pizzeria Prestiż Koziny Menu Pn. - Czw. 11:30 - 22:45; Pt., Sob. 11:30 - 23:45; Niedz. 12:00 - 21:45

1. Podaj adres

2. Zamów jedzenie

3. Smacznego

Opinie
93% ...wszystkich użytkowników poleca tą restaurację.
587 Opinii
Ø 4,62 Gwiazdki
Jakość jedzenia Ø 4,58 Gwiazdki
Dostawa Ø 4,65 Gwiazdki
Opinie naszych klientów
  • 03.03.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
good stuff!
  • 27.02.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Jak zwykle zaje!
  • 24.02.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybka dostawa, pizza trochę za tłusta
  • 18.02.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Słaby placek, przyjechał wiele później niż określono. Tym razem słabo
  • 14.02.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
good stuff!
  • 12.02.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
proponuje zmienic dostawce;)
  • 09.02.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ok
  • 09.02.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Czas dostawy sporo ponad godzinę. W dodatku nie ocenię smaku pizzy Phuese bo jej nie dostaliśmy (w środku była pizza pół na pół szynka pieczarki/hawajska) . Smak raczej przeciętny .
  • 08.02.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
szybko i smacznie szybka dostawa i pyszna pizza Polecam
  • 28.01.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Z godzinnym opóźnieniem, ale pizza jak zawsze super smaczna!
  • 24.01.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza dobra dostawa szybsza niż podali,ale mogłaby być nieco mnie przypalona.
  • 21.01.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
kierowcanie mily łaske robi ze pracuje
  • 13.01.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Szybka dostawa (15min przed czasem). Smaczne sosy i duże pizze.
  • 05.01.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pyszne
  • 05.01.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza byla spalona dosyć mocno, czarny spód i brzegi na 3/4 placka. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło, zawsze mają bardzo dobre jedzenie w tej pizzerii. Troche szkoda ale polecam i tak bo nigdy wcześniej mnie nie zawiedli.
  • 03.01.2017
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Smacznie!
  • 30.12.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Super Pizza Polecam
  • 21.12.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
Pizza przyjechała spóźniona o półgodziny, więc łączny czas oczekiwania wyniósł 2h. Pizza przyjechała zimna.
  • 20.12.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
spoko 4 Zapomnieli o jednym sosie dosta em puste pude ko na sos
  • 02.12.2016
  • Jakość jedzenia: Dostawa:
ok
Oceny najpopularniejszych dań
Pizzeria Prestiż Koziny
     
Zapłać gotówką lub online
Limanowskiego 73C
91-329 Łódź
Koszt dostawy: od 6,00 zł
Dowóz: od 1,00 zł
Godziny otwarcia Poniedziałek - Czwartek 11:30 - 22:45 Piątek, Sobota 11:30 - 23:45 Niedziela 12:00 - 21:45
Opinie

Ø 4,62 Gwiazdki
Ilość ocen: 587

Pizzeria Prestiż Koziny: Zobacz teraz wszystkie oceny lub zamów jedzenie online.